четверг, 21 апреля 2011 г.

Молодіжне самоврядування, кому це потрібно?

 Молодь-майбутнє України-дуже поширений у всі часи вислів, але я маю трошки іншу думку щодо цього часо-просторового значення молоді.
Молодь-це теперішнє України!І цей вислів найактуальніший сьогодні.Чому сьогодні,а не вчора чи завтра? Тому що саме молодь займає 31% населення України. Отже молодь займає особливе місце у структурі суспільства!
Навіщо молоді молодіжні самоврядування? Вони створюються з метою: захисту і здійснення своїх прав і свобод та задоволення політичних, економічних,соціальних, культурних та інших спільних інтересів. Хто може в них всупати? Всі громадянини віком від 14 до 35 років.
Що ж верішу молодіжне самоврядування? Молодіжні оргінізації верішують певні питання що зараз на даний момент актуальні серед народу. Після чого вони обовязково повині повідомити громадянам, що вони вирішили і прийняти певні міри щодо виконання ухваленого ними найкращого рішиння питання.
На мою думку саме такі організації допоможуть покращити наше життя! Адже саме вони найкраще бачать сьогодені проблеми, кожен бажаючий може вступити в таку організацію і намагатися покращити наше будене життя!

Комментариев нет:

Отправить комментарий